Övrig info

Upptäck Ny Energifylld Körning med Abarth 500E

Förstärk din körglädje med den senaste tillskottet till Abarth-familjen - Abarth 500E. Med sina sportiga detaljer och avancerade teknologi tar denna elektriska skorpion din körupplevelse till nya höjder.

Sportig Look

Med 17'' metallfälgar, Abarth Signature LED-lampor och skarpa linjer ger Abarth 500E en imponerande och sportig fasad som omedelbart fångar uppmärksamheten.

Sportig Interiör

Inuti finner du racing-inspirerade säten med integrerade nackstöd och en ratt med 3 ekrar som ger en känsla av äkta motorsport i varje körning.

Nya Abarth-körlägen

Upplev total frihet med de exklusiva körlägena Turismo, Scorpion Street och Scorpion Track, som anpassar sig efter din körstil för en unik och skräddarsydd körupplevelse.

Abarth Sound Generator och JBL Premium Audio System

Varje start blir en elektrisk konsert med den specifika "Rock'n'Roar" AVAS Sound, och njut av kristallklart ljud från det integrerade JBL Premium Audio Systemet.

Förenad med Vägen

Utrustad med 17” lättmetallfälgar och Full LED-strålkastare med Abarth ljussignatur, tar Abarth 500E dig på en mjuk och reaktiv körning som förenar form och funktion på ett perfekt sätt.

Elektrifierad Enkelhet

Den innovativa kombinationen av prestanda och hållbarhet gör Abarth 500E till ett bevis på framtidens körning, samtidigt som den levererar imponerande acceleration och körglädje.

Teknologi Nära Till Hands

Uconnect™ 10,25” pekskärm med Navigation ger dig tillgång till realtidsinformation om din Scorpion samtidigt som den minimalistiska designen håller dig fokuserad på vägen.

Säten med Integrerad Nackstöd

De sportiga sätena, tillverkade av högkvalitativt tyg och Tecnoprene, kombinerar komfort med stil och håller dig stadigt på plats även under de mest krävande körförhållandena. Upptäck den elektriska kraften hos Abarth 500E och låt dig förföras av dess dynamiska prestanda och avancerade teknologi. Din nästa körupplevelse väntar på dig med Abarth 500E - den första elektriska skorpionen.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Abarth 500E

459 900 kr 489 900 kr
Inkl. moms