Utrustning

  • 19 tums fälgar
  • Läderklädsel
  • Dynaudio performance audio system med 12 högtalare
  • Trådlös mobilladdning
  • 3 fas 11 K W ac laddning
  • Apple car play och android auto
  • Head up display
  • Dc laddning soc 30 80 % på ca 26 minuter

Övrig info

BYD SEAL - Dynamisk, intelligent och 100 % elektrisk

Kampanjerbjudande - köp BYD SEAL fr. 579 900 kr och få serviceavtal på köpet* BYD SEAL har ett elegant och naturinspirerat uttryck framtaget enligt designkonceptet “Ocean aesthetics”. Med en låg nos, takets rundade form och sluttande atletiska linjer framstår silhuetten som naturlig och sportig. Dess låga och strömlinjeformade kropp demonstrerar kraft och smidighet med en låg luftmotståndskoefficient på endast 0,219 Cd. BYD SEAL är utöver dess dynamiska och intelligenta design också en kraftfull och mångsidig helelektrisk sedan med plats för fem personer. Förmånsvärde 2 554 kr/mån netto vid 50 % marginalskatt** Sätt guldkant på arbetsdagen - BYD SEAL är tjänstebilen som kombinerar prestation och utseende.

Upp till 570 km elektrisk räckvidd

BYD SEAL är utrustad med BYDs Blade Battery – ett högeffektivt, koboltfritt litiumjärnfosfat-batteri. Avancerad Cell-to-Body-teknologi integrerar Blade-batteriet i bilens bärande struktur vilket bidrar till utökad säkerhet. Tack vare designen på det toppmoderna e-Platform 3.0 är golvet i den bakre delen helt plant, vilket skapar ett förvånansvärt stort utrymme och bidrar till större effektivitet, kraft och stabilitet. 

Atletisk aerodynamik

Blickfångande BYD SEAL har en elegant naturinspirerade design som är känslomässigt rik och tilltalande. Den X-formade fronten utstrålar sportighet och stil och har en kraftfull känsla av framåtrörelse. Bilen, som har skapats av ett designteam under ledning av BYD:s Globala Designdirektör, Wolfgang Egger, är stolt mottagare av det eftertraktade iF Design Award, vilket cementerar dess överlägsna design och innovation.

Design

BYD SEALs designförmåga sträcker sig bortom exteriören till dess intelligenta, genomtänkta och lyxigt inredda interiör. De integrerade sportstolarna, klädda i läder, maximerar komforten och känslan av lyx. De uppvärmda framsätena är elektriskt justerbara för att ge en personligt anpassad och njutbar körning. Det stora panoramaglastaket bidrar till ett lugnt och ljust utrymme, samtidigt som den smarta tekniken tillåter en uppkopplad upplevelse och en smidig hantering via egenskaper som 15,6-tums elektriskt roterbar pekskärm, Apple CarPlay och Android Auto, trådlös mobilladdning och mer. 

En körupplevelse som känns

Med en högpresterande elmotor på 390 kW kan den fyrhjulsdrivna versionen enkelt accelerera från 0–100 km/h på bara 3,8 sekunder. BYD SEAL Excellence-AWD erbjuder variabla frekvensdämpare för ultimat respons och är den första BYD med oberoende fjädring, med dubbla wishbone-fjädrar fram och en fem-länk bakfjädring, vilket också bidrar till utmärkt hantering och fordonskontroll. BYD SEAL erbjuder också fyra olika körlägen som passar en mängd olika körsituationer och preferenser; Eco, Normal, Sport och Snö.

Med plats för det du behöver

Hjulbasen på BYD SEAL ger passagerarna generöst med benutrymme. Cell-to-body batteri-ramen garanterar huvudutrymme för passagerarna samtidigt som den ger en låg stil. Dessutom erbjuder SEAL mer passagerarutrymme tack vare ett plant golv, ett tunnare batteripaket och ett optimerat bakre utrymme från fot till batteri. BYD SEALs bagageutrymmen lämnar plats åt förvaringsbehoven; längst fram med en praktisk frunk på 53L och där bak med rymliga 400 L. Inom kupén finns över 20 smarta utrymmen för mindre föremål. 

Säkerhet som standard

BYD SEAL levereras med en omfattande och avancerad uppsättning säkerhets- och förarassistansfunktioner och har uppnått det maximala fem-stjärniga betyget av Euro NCAP. Adaptiv och intelligent farthållningssystem, 360° kamera, automatisk nödbromsning och dödavinkelvarnare är bara några funktioner som BYD SEAL har som standard. BYD SEAL: Maximal uppnådd räckvidd WLTP (blandad körning) 520-570 km beroende på version. Energiförbrukning blandad körning 16,6-18,2 kWh/100 km beroende på version. CO2-utsläpp 0 gram/km. *Erbjudandet gäller köp BYD SEAL, privatkunder. Serviceavtal på 3 år/ 4 500 mil ingår. Gäller köp som ordertecknas senast 31 december 2024. Gäller ej privatleasing. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. **Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50 % marginalskatt, baserat på 2024 års förmånsvärdeberäkning. Värdet kan ändras vid beställning av BYD SEAL Design modellår 2023

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

BYD Seal

BYD SEAL
559 900 kr 579 900 kr
Inkl. moms