Övrig info

MINI Aceman E

Är nu här och sätter en ny standard för eldrivna bilar med sin kompakta, men robusta crossover-design. Den kombinerar MINIs klassiska charm med framtidens teknologi, och erbjuder en helt elektrisk körupplevelse som är både miljövänlig och smidig i stadstrafik. Med sin distinkta design, inspirerad av både retro och modern stil, och ett rymligt interiör, passar Aceman E perfekt för förare som vill ha en stilren och hållbar bil utan att kompromissa på körupplevelsen.

Höjdpunkter

• 100 % elektrisk • Räckvidd upp till 406 km • 184 hk (135 kW) – 218 hk (160 kW) • MINI Takrails ingår som standard • 5 säten • Stort bagageutrymme med plats för 300-1005 liter • Dragkrok finns som tillval

Anpassa din MINI Aceman

Anpassa din MINI Aceman så att den passar din smak med olika karossfärger. Dessutom kan du verkligen förstärka dess utseende med ett flerfärgat tak. Det finns också en mängd alternativ för att ytterligare anpassa bilen efter din livsstil. Utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som gör att du kan skräddarsy din MINI Aceman precis som du vill ha den. Essential Trim är standard, men du kan även justera komforten, sportigheten och stilen på din MINI med stilarna Classic, Favoured eller JCW.

Smart interiör

Den nya, smala centrala instrumentdisplayen är fokuspunkten på instrumentpanelen. Med den senaste OLED-tekniken och en diameter på 240 mm, täckt av högkvalitativt glas, erbjuder den ett distinkt och minimalistiskt utseende. Denna display fungerar både som ett kombiinstrument och som en infotainment- och assistanshubb när du sitter i bilen. Dessutom är den runda OLED-displayen den första i sitt slag i världen. *Månadskostnader för privatleasing är inkl moms och servicepaket som varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansieringen erbjuds via MINI Financial Services.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

MINI Aceman

Electric
408 900 kr
Inkl. moms