Övrig info

BMW 1-serie

Körglädje med nya 1-serie

Nya BMW 1-serie förenar en spännande kördynamik i atletisk design med innovativ teknik. Interiören är avskalad och modern. Karakteristiska designdetaljer och digitala funktioner skapar både utseendemässiga och funktionella höjdpunkter. Den sportiga kylargrillen och bakpartiet med sin nya utformning ger exteriören en närvaro som är lätt att känna igen. Upptäck alla modellvarianter av nya BMW 1-serie, olika utrustningsvarianter och tekniska data samt många olika leasing- och finansieringsalternativ.

Privatleasingkampanj

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Just nu erbjuder vi privatleasing från 3 795 kr/mån när du finansierar din nya BMW 120 via BMW Financial Service.*

En liten bil med stora möjligheter

BMW 1-serie må vara den minsta modellen i BMW-familjen men det är en bil med många storheter. Du känner av den, för BMW, karaktäristiska premiumkänslan så fort du sätter dig i bilen. Med tillval som panoramaglastak, M lädersportratt, Head-Up display m.m. blir upplevelsen än större. Väl ute på vägarna kommer du snabbt att märka av bilens sportiga men stabila vägegenskaper.

Parking assistant

Parking Assistant underlättar parkering genom backkamera som ger dig tydlig sikt bakåt och bilens adaptiva parkeringssensorer minskar risken för parkeringsskador. Om det är ont om plats kan till och med bilen parkera automatiskt längs med och vinkelrätt mot körbanan. • Med effektstarka motorer och dynamiska drivline- och chassikomponenter får du kraftfull acceleration, smidiga köregenskaper och perfekt väghållning. • Trots att det är en liten bil får du mycket premiumkänsla och hög kvalitet i både utrustning och teknik. • Med BMW 1-serie får du tillgång till intelligent teknologi och uppkoppling. Styr färddator med gester, överlåt parkeringen helt till bilen eller använd röststyrningen för att hitta rätt. • Med M-sportstyrning får du direkta och smidiga köregenskaper och kan styra med ännu större precision. *Månadskostnaden för privatleasing är inkl moms och baserad på 1000 mil/år, 36 månader och ingen kontaninsats. BMW servicepaket 3år/4000 mil ingår. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl.moms per mil. Erbjudandet gäller fram till den 2024-09-30. BMW 118i: Bränsleförbrukning, blandad körning WLTP i l/100km: 5,7-6,6. Koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 151-129.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

BMW 120

1-serie xDrive
380 000 kr
Inkl. moms