Övrig info

BMW X2

En kompakt nyhet full av överraskningar

BMW X2 M351xDrive är en modell med attityd. Med sin sluttade taklinje och en mer framåtlutad stil förmedlar denna bil ett självsäkert intryck som verkligen tar plats. Kupén har en modern design med stor fokus på digitalisering. Modellens standardutrustning innehåller BMW Curved Display, med touchfunktioner och den senaste BMW iDrive.

BMW M/h3> Med fyra avgassändör, M sporstolar (tillval) och specifika aerodynamikkomponenter signalerar BMW X2 M35i xDrive redan vid första anblicken sin status som M-modell. Utrustad med M Twin-Oower Turbo-bensinmotor med 221 kW (300 hk), adaptiva M-chassit och de kraftfulla M sportbromsarna. • BMW X2 förenar det bästa av två världar mellan en högre SUV och en sportigare Coupé • Laddhybriden BMW X2 25e ger dig upp till 55 km elektrisk räckvidd • Dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass • Kraftfulla motorer. Direkt styrning. M sportchassi som extrautrustning. Tillsammans ger de köregenskaper med högsta precision. • Driving Assistant Professional håller bilen i körfältet, styr hastigheten och reglerar avståndet till fordon framför • Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift, får du bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer *Det angivna förmånsvärdet/priset är en icke bindande indikativ månadskostnad som baseras på bilens värde, dess utrustning, en marginalskatt om 50% och max körsträcka om 3 000 mil i tjänsten per år. Förmånsvärdet och/eller beräkningen därav är föremål för förändring och BMW ansvarar inte för att den indikativa månadskostnaden är korrekt och uppdaterad. Kunden ansvarar för och måste på egen hand kontrollera aktuellt och korrekt förmånsvärde innan beställning. Läs mer om bilförmån på www.skatteverket.se.
BMW X2 M35i xDrive: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 8,0–7,7; Koldioxidemissioner blandad körning WLTP i g/km: 181–174

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

BMW X2

X2 M35i xDrive
620 800 kr
Inkl. moms