Översikt

Årsmodell
2024
Drivmedel
Bensin
Miltal
0 mil
Kaross
SUV

Utrustning

  • 12-tums OpenR Link: uppkopplat multimediasystem med Google built in inklusive navigeringspaket (Google Maps och Google Assistant) kostnadsfritt i 5 år och infotainmentpaket (Google Play) med 3 GB (gäller i 6 månader)
  • Fälgar 19" komah
  • Automatisk luftkonditionering (två zon) och luftrenare
  • Aktiv panikbromsning med fotgängar- och cyklistavkänning (AEBS City + Inter Urban)
  • Filbytesvarnare och Filhållarassistans
  • Adaptiv farthållare
  • Pure Vision-strålkastare med LED
  • Vid intresse kontakta oss på 0322-670905
  • Köp fr. 349.900:- // Privatleasa fr. 4990:-/mån

Övrig info

Upptäck den senaste lanseringen från Renault – Austral 2024. Den här helt nya SUV-modellen kombinerar stil, komfort och teknik på ett sätt som bara Renault kan. Med en elegant brun färg och toppmoderna 19" komah-fälgar fångar den omedelbart uppmärksamhet. Förvänta dig en enastående körupplevelse med den automatiska växellådan och front-wheel drivetrain. Insidan av Austral Q erbjuder förstklassiga bekvämligheter som ett 12-tums OpenR Link multimediasystem med inbyggt Google och navigatorpaket kostnadsfritt i 5 år. Automatisk tvåzons luftkonditionering och luftrenare säkerställer optimal komfort för alla ombord. Säkerhet är också en prioritet med funktioner som aktiv panikbromsning med fotgängar- och cyklistavkänning, filbytesvarnare och filhållarassistans samt adaptiv farthållare. Pure Vision LED-strålkastare ser till att du har perfekt sikt oavsett förhållandena. Utforska världen utan bekymmer i denna 5-sitsiga bil som erbjuder allt du kan önska när det gäller komfort, teknik och säkerhet. För mer information, kontakta Hedin Bil Mercedes-Benz Alingsås på 0322-670905 eller på info.alingsas@hedinbil.se. Låt oss hjälpa dig att hitta din drömbil!

Kontakta oss

Hedin Automotive Mercedes-Benz Alingsås

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Renault Austral

Evolution Mild Hybrid 160 Aut // Köp fr. 349.900:- // Privatleasa fr. 4990:-/mån
349 900 kr
Inkl. moms