Övrig info

Helt nya MG3 Hybrid+ Luxury

Det senaste tillskott i MG familjen erbjuder det bästa av två världar - elektrisk prestanda och bensinkraft. Dessutom rymlig interiör, mycket utrustning som standard och 7 års garanti. Privatleasingkampanj från: Från 4 495 kr/mån* Lanseringserbjudande från: Från 269 990 kr**

Elektrisk prestanda och bensinkraft

Med det avancerade Hybrid+ systemet och ett högkapacitetsbatteri levererar ren körglädje och byter sömlöst mellan el och bensin. Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp hålls låga, samtidigt som du njuter av hög komfort och en jämn körning.

Smart och sportig design

MG3 är en mindre, kompakt bil men som ändå upplevs som rymlig. Med en rad smarta förvaringsutrymmen hittar du plats för det mesta. Mittkonsolen, armstödsfacket och brickan kan anpassas för perfekt passform, bagageutrymmet rymmer upp till 293 liter och har fällbara säten.

360° kamera och MG iSmart som standard

MG3 erbjuder mycket teknik i form av olika förarassistans system för att förenkla din körning som en del i standardutrustningen. 360° kamera för smidigare parkering, dödavinkelvarnare, adaptiv farthållare och mobilapp är några exempel som gör ditt bilägande och din bilkörning både smidigare och säkrare.

7 års garanti och vägassistans

MG3 erbjuder en generös nybilsgaranti och vägassistans. Garantin och vägassistansen gäller i sju år eller 150 000 km (beroende på vad som inträffar först) för dig som servar din bil enligt MGs serviceprogram***. *Gäller begränsat antal bilar i lager med leverans senast 31 december 2024. Privatleasingen är baserad på 36 mån, 1000 mil/år, inkl service, exkl uppläggnings- och aviavgift. Notera att månadskostnaden är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasinggivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver hyresavgiften. Sedvanlig kreditprövning. MG i samarbete med Santander Consumer Bank. Bilen på bilderna kan vara extrautrustade. **Lanseringspriset gäller för privatkunder och bilar som ordertecknas fram till och med 31 december och med leverans senast 31 december 2024. ***Fullständiga villkor finns på: https://www.mgmotor.eu/sv-SE/owners MG3 Luxury Bränsledeklaration WLTP (blandad körning) 4,4 l/100 km, CO2 100g/km.. CO2-utsläpp 100 g/km.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

MG 3

269 900 kr 284 990 kr
Inkl. moms