Övrig info

Fiat Professional E-Doblo: Den effektiva och miljövänliga transportlösningen

Introducera en ny nivå av effektivitet och hållbarhet i din verksamhet med Fiat Professional E-Doblo. Den elektriska versionen av den populära Doblo-serien kombinerar pålitlighet, flexibilitet och miljövänlig prestanda för att möta alla dina transportbehov. Snabbfakta: - 100 % elektrisk drivlina - Upp till 280 km elektrisk räckvidd - Snabbladda upp till 80 % (100 kW DC-laddning) på endast 30 minuter - Finns i två olika längder med 3,3 till 4,4 m3

Kraftfull Elektrisk Drivlina

E-Doblo drivs av en avancerad elektrisk drivlina som erbjuder smidig acceleration och tyst körning. Med en imponerande räckvidd och snabbladdningsteknik är E-Doblo redo att ta sig an alla utmaningar på vägen.

Mångsidig och Praktisk

Oavsett om du transporterar gods, passagerare eller en kombination av båda, är E-Doblo utformad för att möta dina behov. Med flexibla lastutrymmen och smarta förvaringslösningar kan du maximera din effektivitet och produktivitet.

Modern Design och Komfort

E-Doblo har en modern och funktionell design som inte bara är praktisk utan också bekväm. Med ergonomiskt utformade förarsäten och avancerade infotainmentsystem är varje resa en njutning för både föraren och passagerarna.

Miljövänlig och Ekonomisk

Genom att välja E-Doblo visar du ditt engagemang för miljön samtidigt som du minskar dina driftskostnader. Med nollutsläpp och låga underhållskostnader är E-Doblo det smarta valet för företag som vill minska sin miljöpåverkan.

Upplev Framtidens Transport Nu

Ge din verksamhet en konkurrensfördel med Fiat Professional E-Doblo och ta steget in i framtiden av mobilitet. Med sin överlägsna prestanda, mångsidighet och miljömedvetenhet är E-Doblo det perfekta valet för företag som strävar efter hållbarhet och framgång. Kontakta din närmaste Fiat Professional-återförsäljare idag för att ta reda på mer om Fiat Professional E-Doblo och hur den kan anpassas för att passa dina specifika behov.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Fiat E-Doblo

339 900 kr 424 900 kr
Exkl. moms