Övrig info

Fiat Professional E-Ducato

Välkommen till framtiden av transportlösningar med Fiat Professional E-Ducato, den revolutionerande eldrivna skåpbilen som kombinerar hållbarhet, prestanda och kostnadseffektivitet i ett paket. För företag som strävar efter att minska sitt koldioxidavtryck utan att kompromissa med kapacitet och pålitlighet, är E-Ducato det självklara valet.

Hållbarhet möter prestanda

Fiat Professional E-Ducato är utformad för att leverera imponerande prestanda med noll utsläpp. Med en räckvidd på upp till 280 km på en enda laddning kan du vara säker på att dina dagliga körningar inte bara blir miljövänliga, utan också effektiva och problemfria. Det kraftfulla batterisystemet och de olika laddningsalternativen, inklusive snabbladdning, gör att du kan hålla verksamheten igång utan avbrott. Kontakta säljare

Flexibilitet och kapacitet

E-Ducato erbjuder enastående flexibilitet med flera karossalternativ och lastkapaciteter, vilket gör den idealisk för en mängd olika branscher. Oavsett om du transporterar varor, driver en serviceverksamhet eller behöver en mobil arbetsplats, anpassar sig E-Ducato efter dina behov. Med en lastvolym på upp till 17 m³ och en nyttolast på upp till 1 950 kg, kan du lita på att E-Ducato klarar även de mest krävande uppgifterna.

Innovativ teknologi och komfort

E-Ducato är utrustad med den senaste teknologin för att säkerställa en säker och bekväm körupplevelse. De avancerade förarassistanssystemen, inklusive backkamera, parkeringssensorer och adaptiv farthållare, gör varje resa både säker och bekväm. Interiören är designad med föraren i fokus, med ergonomiska säten, intuitiva kontroller och ett avancerat infotainmentsystem som håller dig uppkopplad och underhållen under hela resan. Kontakta säljare

Ekonomisk fördel

Övergången till en eldriven flotta innebär stora besparingar på lång sikt. Med lägre drift- och underhållskostnader jämfört med traditionella dieselfordon, hjälper E-Ducato ditt företag att minska både kostnader och miljöpåverkan. Dessutom kan du dra nytta av statliga incitament och skattelättnader som gör investeringen ännu mer attraktiv.

Gör ett smart val för framtiden

Fiat Professional E-Ducato är mer än bara ett transportfordon – det är ett steg mot en hållbar framtid för ditt företag. Ta steget in i en ny era av transportlösningar och upplev hur E-Ducato kan transformera din verksamhet. Kontakta din närmaste återförsäljare idag för en provkörning och upptäck skillnaden med Fiat Professional E-Ducato.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Fiat E-Ducato

349 900 kr 610 900 kr
Exkl. moms