Övrig info

Upptäck Subaru Crosstrek: Din Partner för Äventyr

Säkerhet Först

Med världsledande förarassistanssystemet EyeSight har Subaru Crosstrek två extra ögon på vägen för att säkerställa din trygghet och säkerhet. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling och har visat sig minska olyckor med upp till hälften och kollisioner bakifrån med imponerande 84%.

Fyrhjulsdrift för Ökad Stabilitet

För Subaru är fyrhjulsdrift inte bara en fråga om prestanda utan också om ökad stabilitet och förutsägbarhet på vägen. Med Crosstreks fyrhjulsdrift är du alltid förberedd på olika väg- och väderförhållanden, vilket ger dig ökad trygghet och kontroll bakom ratten.

Robust Konstruktion och Smarta Funktioner

Crosstrek är inte bara snygg – den är också byggd för att klara av tuffa tag. Med sin robusta design och smarta finesser gör den livet enklare och äventyren mer tillgängliga. Högt placerade glasytor och smala stolpar ger dig klassledande runt-om-sikt för en säkrare och mer avslappnad körning.

XFuel-paketet för Biobränsle

Med XFuel-paketet har du möjlighet att köra din Crosstrek på miljövänligt biobränsle. Med förmågan att köra på både E85 och bensin erbjuder Crosstrek en hållbarare körupplevelse utan att kompromissa med prestanda eller effektivitet.

Plats för Allt och Alla

Oavsett om du är en äventyrsentusiast, djurälskare eller sportutövare, finns det gott om plats i Crosstrek för allt du älskar. Med generöst utrymme för skidor, cyklar, husdjur och annan utrustning kan du enkelt anpassa din Crosstrek för att passa din livsstil och dina passioner. Utforska världen med förtroende och glädje – upptäck Subaru Crosstrek, din partner för äventyr och säker körning.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Subaru Crosstrek

389 900 kr
Inkl. moms