Övrig info

Upptäck Kraften och Mångsidigheten hos Fiat Professional Ducato

Fiat Professional Ducato är en pålitlig partner för alla dina affärsbehov. Med sin imponerande prestanda, mångsidighet och bekvämlighet är detta fordon ett oumbärligt verktyg för företagare och yrkesverksamma över hela världen. Lastutrymmet är stort och flexibelt från 10 m3 till 17 m3 och med en maxlast upp till 1900 kg.

Kraftfull Prestanda

Ducato är utrustad med ett urval av kraftfulla och bränsleeffektiva motoralternativ, vilket ger dig den prestanda du behöver för att hantera alla typer av laster och leveranser. Oavsett om du kör i stadstrafik eller på motorvägen, kan du lita på att Ducato levererar jämn och pålitlig kraft.

Komfort och Teknik

Att tillbringa långa dagar på vägen behöver inte vara obekvämt. Med en ergonomisk och intuitiv förarplats, utrustad med avancerade teknologifunktioner som infotainmentsystem och förarassistans, gör Ducato arbetsdagen både produktiv och bekväm.

Säkerhet och Tillförlitlighet

Fiat Professional är kända för sin överlägsna säkerhet och tillförlitlighet, och Ducato är inget undantag. Med avancerade säkerhetsfunktioner och en robust konstruktion kan du känna dig trygg oavsett var dina arbetsuppgifter tar dig.

Slutsats

Fiat Professional Ducato är det ultimata valet för företagare och yrkesverksamma som kräver en pålitlig, kraftfull och mångsidig arbetsfordon. Med dess imponerande prestanda, mångsidiga design och överlägsna säkerhetsfunktioner är Ducato redo att ta din verksamhet till nästa nivå. Kontakta din lokala återförsäljare idag för att lära dig mer om hur Fiat Professional Ducato kan passa dina affärsbehov!

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Fiat Ducato

334 900 kr 399 900 kr
Exkl. moms