Övrig info

Nya HR-V Hybrid – Äntligen här!


Den efterlängtade Hybriden – Honda HR-V

En SUV som är både smidig och effektiv, du kommer garanterat få en uppiggande körupplevelse av bilens energi. Honda HR-V kommer med två motorer, en bensin- och en elmotor som samarbetar i den nya drivlinan som kallas för e:HEV. Det utlovas en avancerade säkerhet- och teknikfunktion. Modellen är det senaste steget i Hondas åtagande att elektrifiera alla standardmodeller i Europa till år 2022. Kontakta säljare

En helt unik hybridteknik

Nya HR-V är en hybrid som laddar sig själv, den genererar kraft när du kör. Den här hybridtekniken minskar utsläppen och sänker körkostnaden genom att spara bränsle. En ekonomisk SUV – till exempel kan Comfort versionen köra upp till 860 km innan du behöver fylla på bränsle igen. CR-V:s körlägen ändras automatiskt under tiden du kör - vilket maximerar prestandan under olika körförhållanden. Servicepaket 5 år eller 10 000 mil för endast 11 200kr.

Utstrålar stabilitet och säkerhet

Interiören ger dig moderna textilier, mjuka material och minimalistisk design som ger ett rent och luftigt intryck. Bilen har rena linjer som dominerar längs med sidorna. Tack vare ett nytt ventilationssystem skapas ett flöde av frisk luft bredvid och ovanför passagerarna, från ventilerna i instrumentpanelens bägge hörn. Den exteriöra designen har gjort ett rejält steg framåt med ett nytt och fräscht uttryck som förmedlar en ”coupékänsla”. Den markanta och unika grillen ger bilen en kraftfull front med ett stort Honda-emblem.

Läs mer om bilen här:

För fullständig utrustningslista, se produktfakta. Faktablad

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Honda HR-V

334 900 kr
Inkl. moms