Övrig info

Primastar – den funktionella skåpbilen

Primastar är flerfunktionell transportbil med stort utrymme och stora skjutdörrar och två sätesrader som kan vikas för lätt åtkomst. För en mer bekväm och trygg resa till arbetsplatsen finns en integrerad skiljevägg och stora fönster. Kampanjrabatt 38 400 kr ex moms inkl serviceavtal.* Kontakta säljare

Bränslesnål och teknisk

Med Stop/start-teknik och ECO-mode tar du till vara på varje droppe bränsle samtidigt som den erbjuder kraft för att klara tunga laster. Primastar har en avancerad teknik som gör allt ifrån varnar, assisterar och ansluter. Parkeringssensorer finns runt hela bilen och har även en backkamera som underlättar under arbetspasset. *Kampanjrabatten gäller från och med den 1 juli 2024 till och med den 30 september 2024, eller så länge lagret räcker. WLTP blandad körning l/100 km: 7,6-9,6. CO2-utsläpp g/km: 199.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Nissan Primastar

296 636 kr 335 036 kr
Exkl. moms