Övrig info

Subaru Outback

SÄKRAST PERSONBIL 2021, enligt Euro NCAP. Nya Subaru Outback är sofistikerad och förfinad i detaljerna. Självsäker och dynamisk i attityden. Helt nya Subaru Outback överträffar dina förväntningar med smart teknik som förhöjer din körupplevelse.

Alltid fyrhjulsdrift

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

Världsledande förarassistans

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Fokus på funktion

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Subaru Outback finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du.

TAKRAILS

Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING

Nya Outback läser av hastighetsskyltar och kan begränsa bilens hastighet via informationen.

ADAPTIVT HELLJUS

Ökad säkerhet tack vare adaptivt helljus som inte bländar mötande trafik, och kurvljus som följer rattrörelserna på slingriga vägar.

ANSIKTSIGENKÄNNING

En infraröd kamera med mjukvara för ansiktsigenkänning läser hela tiden av dina ögonrörelser och kan varna med ljud och ljus om du brister i uppmärksamhet eller håller på att somna.

INBYGGT TAKRÄCKE

Nya takrails med inbyggt takräcke. Fälls enkelt fram med ett handgrepp. Alltid med. Redo och funktionellt.

AUTOMATISK ÖPPNING

Med hjälp av en sensor öppnar du enkelt bakluckan med en armrörelse.

STARTEX-KLÄDSEL

Nu kan du välja Startex som är en slitstark, och vattenavvisande klädsel i polyuretan som är lätt att rengöra.

11,6-TUMS SKÄRM

Outback har alltid haft ett bra informationssystem. Men med en stående pekskärm på 11,6 tum har det nu blivit ännu bättre. Via den styr man de flesta av bilens funktioner och självklart är det kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.

MARKFRIGÅNG

Det har alltid varit lätt att ta sig fram med Outback, men med markfrigång på hela 21,3 cm blir det nu ännu lättare.

NY PLATTFORM

Outback byggs på nya Subaru Global Platform. Jämfört med den tidigare är denna dubbelt så vridstyv. Det ger ännu högre säkerhet, förbättrad komfort och tystar kupé.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Subaru Outback

399 900 kr 421 900 kr
Inkl. moms