Övrig info

Helt elektriska Fiat 500e

Helt nya och elektriska Fiat 500e Den ikoniska stilen hänger med in i framtiden som elektrifierad klassiker i Fiats sortiment. En modern och uppdaterad version både vad det gäller teknik och design.

Ladda snabbt och enkelt

Med en räckvidd på 320 kilometer kan du lätt ta dig till jobbet, gymmet och hem igen. Ska du enbart köra i stan, når räckvidden upp till 460 kilometer. Du laddar enkelt hemma med en standardkabel i ett vanligt eluttag och då får du upp till 3 kW. Ibland kan man behöva snabbladda och du kan ladda din bil på 50 kilometer på bara fem minuter. Väntar du 35 minuter når den 80 % av full batteriladdning. Snabbladdning fungerar i vilken snabbladdningsstation som helst.

Uppkoppling och Teknik

Navigera, lyssna på musik och anslut dina enheter för dina behov och gör körningen både smartare och roligare. Nya Fiat 500e har en 10,25” pekskärm, Bluetooth och är kompatibel med trådlös Apple CarPlay. Dessutom flera funktioner som hjälper dig att hålla dig säker på vägarna. Elförbrukning blandad körning 13,1 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km. Daglig användning kan skilja sig åt och är beroende av olika faktorer och fordonskonfiguration, som till exempel på personlig körstil, ruttegenskaper, yttemperatur, värme/luftkonditionering, förkonditionering och batteriets skick. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Fiat 500E

349 900 kr 444 900 kr
Inkl. moms