Övrig info

Renault Austral

Austral Techno mild hybrid 160 AUT Kampanj från 364 900 kr (ord. pris från 374 900 kr) Austral Evolution mild hybrid 160 AUT Pris 349.900kr upptäck Renault Austral E-Tech fullhybrid med upp till 80% eldrift i stadskörning*. Upptäck den helt nya Renault Austral – en bil som kombinerar atletisk design, avancerad teknik och smarta funktioner för en unik körupplevelse. Den atletiska designen hos Renault Austral imponerar med sina välavvägda proportioner, ett självsäkert framparti och en distinkt ljussignatur. De eleganta linjerna framhävs av det blanksvarta taket, medan de kontrasterande sidoskyddselementen förstärker bilens robusta profil.

4Control Advanced och Multi-sense

En av de framstående funktionerna hos Renault Austral är det avancerade 4Control-systemet* med 4-hjulsstyrning, vilket ger exakt och säker körning. Oavsett om du kör i stadsmiljö eller på landsvägen, kommer detta system att ge dig precision och kontroll. För att ge dig en skräddarsydd körupplevelse är Renault Austral utrustad med Multi-Sense-teknologi. Med upp till 5 olika körlägen* kan du anpassa ditt fordon efter dina önskemål och preferenser.

Open R

Med openR-link och dess intuitiva teknik får du tillgång till det bästa från Google och My Renault-anslutna tjänster*. Du kan hitta parkeringsplatser, planera resor med realtids trafikinformation och lyssna på din favoritmusik. Med openR-link och dess uppkopplade tjänster blir bilresan både enklare och mer underhållande. För en uppslukande ljudupplevelse har Renault Austral ett exklusivt ljudsystem från Harman Kardon. Med en total effekt på 485 W och högtalare strategiskt placerade runt i bilen, levererar detta system en anpassningsbar ljudupplevelse av högsta kvalitet.

Prestanda

Renault Austral erbjuder också exklusiv mildhybridteknik för drivlinor med 12 V-mildhybrider. Med en 1,3L 4-cylindrig turboladdad bensinmotor och ett 12 V litiumjonbatteri ger denna teknik extra vridmoment vid acceleration, vilket resulterar i en dynamisk körupplevelse samtidigt som bränsleförbrukningen och CO₂-utsläppen minskar.

Säkerhet

Säkerhet är en prioritet för Renault Austral. Med 32 avancerade förarassistanssystem får du en trygg och bekväm körupplevelse. Oavsett om det handlar om komfort, bromsassistans eller manövreringsassistans, finns det teknik som hjälper dig bakom ratten. Renault Austral är utrustad med avancerade tekniska lösningar för att underlätta körningen. Med en ny generation av head-up-display, intelligent adaptiv farthållare och aktiv förarassistans kan du ta kontroll över vägen utan att släppa blicken från den. Säkerheten i Renault Austral är också en prioritet med främre och bakre aktivt nödbromssystem, fotgängarsensorer och intelligent automatisk belysning. Renault Austral är skapad för att kombinera prestanda och säkerhet på ett enastående sätt. Denna bil förenar stil, innovation och funktionalitet till perfektion. Oavsett om du navigerar genom stadens gator eller ger dig ut på spännande äventyr, kommer Renault Austral att överträffa dina förväntningar. Ge dig själv möjligheten att uppleva det extraordinära med den helt nya Renault Austral. bränsleförbrukning vid blandad körning: 4,5–4,7 l/100 km, CO2-utsläpp 103–107 g/km (WLTP). extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Hedin Bil reserverar sig för ändringar och eventuella felskrivningar. bilen på bilden är extrautrustad.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Renault Austral

364 900 kr 374 900 kr
Inkl. moms