Övrig info

Mercedes-Benz Sprinter

Upptäck den mångsidiga och kraftfulla Mercedes-Benz Sprinter – det ultimata valet för alla dina transportbehov. Med rymliga lastutrymmen och smarta lösningar erbjuder Sprinter obegränsade konfigurationsmöjligheter som anpassar sig efter dina specifika krav. Njut av en oslagbar körupplevelse och maximal säkerhet med standardfunktioner som backkamera, dödvinkelassistent, kurshållningsassistent och intelligent hastighetsassistent. Kontakta säljare Det avancerade MBUX-multimediasystemet med en imponerande 10,25-tumsskärm tar din upplevelse till nästa nivå. Välj till röststyrning på svenska för att enkelt interagera med din bil utan att ta händerna från ratten.

Imponerande specifikationer:

• 4 olika fordonslängder • Maximal nyttolast: 5 500 kg • Lastvolym: Upp till 15,5 m³ • Motoreffekt: Upp till 140 kW Kontakta säljare

Sprinter 4x4 - Fyrhjulsdrift

Upplev oöverträffad stabilitet och dragkraft med Sprinter Skåpbil. Den kommer med bakhjulsdrift som standard och erbjuder fyrhjulsdrift som tillval. Med den permanenta fyrhjulsdriften fördelas kraften dynamiskt mellan fram- och bakaxel, vilket säkerställer ökad stabilitet och optimal prestanda på alla typer av underlag. Fyrhjulsdriften samarbetar dessutom sömlöst med bilens antisladd- och antispinn-system för en säker och stabil körupplevelse, oavsett vägförhållanden.

Mått på Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter imponerar med sin moderna design och välbalanserade proportioner. Skåpbilen finns i tre olika längder för att möta dina behov: • Kompakt: 5,93 m (finns med både högt och lågt tak) • Lång: 5,14 m • Extra lång: 6,96 m Lär känna alla detaljer om förbrukning, motor, prestanda, nyttolast och mycket mer. Sprinter Skåpbil erbjuder en mångsidig och pålitlig lösning för alla dina transportkrav. Välj Mercedes-Benz Sprinter för en transportlösning som kombinerar innovation, säkerhet och anpassningsbarhet.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Mercedes-Benz Sprinter

428 900 kr
Exkl. moms