Övrig info

Nya EQT

En helelektrisk familjebil med gott om utrymme för alla. EQT är en bil att förälska sig i redan vid första anblicken. EQT har gott om plats för hela familjen med plats för 5 personer och breda skjutdörrar som gör det enkelt att kliva in och ut. EQT har en elektrisk räckvidd upp till 276 km (blandad körning). Du behöver bara kasta en blick in i kupén I EQT för att inse hur mycket körglädje du får med den eldrivna familjebilen EQT. Tack vare de många individuella utrustningsalternativen blir varje ögonblick i nya EQT ett högst personligt nöje.

Utrustningshöjdpunkterna hos EQT.

Utforma EQT precis som du vill ha den • Aktivt säkerhetspaket – Fyra aktiva system som gör din körning säkrare: Bromsassistenten, Dödvinkelassistenten, den aktiva kurshållningsassistenten och hastighetspåminnaren respektive i kombination med navigationspaketet – vägmärkesassistenten. • Parkeringspaket – Med det här paketet kan du välja mellan att parkera bilen själv och att låta den parkeras. • MBUX multimediesystem – Utnyttja den fulla potentialen hos det digitala, intuitiva och utbyggbara multimediesystemet MBUX. • Smartphone-integration – Anslut din telefon via Apple Carplay eller Android Auto. • Live Traffic Information – Låt din Mercedes-Benz hitta den bästa vägen hem eller till din destination så du slipper onödiga köer. Kontakta säljare

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Mercedes-Benz EQT

519 900 kr 549 900 kr
Exkl. moms