Övrig info

Fiat 500C Hybrid – den ikoniska cabrioleten

Privatleasingserbjudande 3 299 kr/mån, leverans senast 31/7. Den charmiga och unika bilen, som har ett alldeles eget uttryck, tar dig lätt och smidigt runt i såväl staden som på landsvägen. Kontakta säljare

Den perfekta stadsbilen

Upptäck Fiat 500 C hybrid, den är inte bara snygg och trendig det är en bil som är säker, liten och ger en luftig känsla. Dessutom får du en smidig och lättkörd hybrid som är miljövänlig. Fiat har ett starkt miljöfokus och det ser du tydligt genom det patenterade eco-drive programmet som analyserar ditt körsätt, hjälper dig att köra mer miljövänligt och hjälper dig som förare att köra både ekonomiskt och miljövänligt.

Teknik och komfort designad för dig

Taket går att öppna i tre olika lägen för att maximera komforten för dig när du kör. Fiat 500 C är fullpackad med tekniska lösningar som ger dig allt du behöver för en avslappnad och trygg resa. Retrodesignen visar sin charm med detaljer som runda framlyktor, kromade lister och klassiska emblemen. Det finns stora möjligheter för att skapa din unika bil, utrustningslistan är lång och du kan välja mellan olika tillval som doftdispenser och specialdesignade nyckelhållare. Utrustning för Fiat 500 C: (urval)
  • Carplay - smartphone spegling
  • 7” Pekskärm
  • Höjdjusterbar ratt
  • Bluetooth mediaspelare
  • 15 tum lätt metallsfälg
  • Parkeringssensor bak
  • Delbart och fällbart säte
Läs mer om Fiat 500 C här och se fullständig utrustningslista: produktfakta Bränsleförbrukning vid blandad körning: 4,2 l/100 km, 119 g CO2/km.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Fiat 500C

208 650 kr 244 900 kr
Inkl. moms