Övrig info

Nu finns välutrustade exemplar av Renault Express till extra bra pris*

En praktisk skåpbil med god komfort och gott om lastutrymme. Kampanjversioner är utrustade med:
  • dragkrok
  • parkeringssensor bak
  • farthållare och fartbegränsare
  • backkamera
  • Easy Link-multimediasystem med smartphone-spegling
  • armstöd
  • med mera
Kontakta säljare Luta dig tillbaka och njut av färden tack vare Easy Link som gör det möjligt att spegla din smartphone på den 8” stora skärmen. Välj med eller utan inbyggd navigation och känn dig extra säker med den digitala backspegel som ger dig konstant uppsikt bakåt när du kör.

Känn dig trygg under färden

Parkeringssensorerna underlättar för dig så det känns både smidigt och enkelt att parkera din transportbil. Tack vare av en spegel i passagerarens solskydd ser man enkelt föremål i den döda vinkeln på längre sikt som dödavinkeln-varningen inte alltid uppfattar. Upptäck om du har ett fordons precis bredvid dig i döda vinkeln. En varningslampa lyser då i ytterbackspegeln.

Praktiskt utrymme

Express har klassens bästa förhållande mellan last längd och total längd. Få plats med din önskade last med en lastvikt på upp till 600 kg. Skjutdörren på sidan går att öppna hela 716 mm så att du lätt kommer åt att lasta i och ur. De asymmetriska dörrarna går att öppna 180°, nettovolymen är på 3,3 m³ och lastlängden på 1,91 m med en full mellanvägg, Renault Express erbjuder det optimala förhållandet mellan lastlängden och bilens totallängd. Du kan lasta in upp till 3,7 m³ varor och material tack vare det svängbara avskiljningsgallret och det fällbara passagerarsätet. Om du behöver mer utrymme kan du med hjälp av dragkrok dra en släpvagn. Med hjälp av dragkrokens stabiliseringssystem förhindras krängning och du får en säkrare färd. För att säkra och stabilisera lasten finns det lastöglor i golvet.

12 V-uttag

Behöver du använda eller ladda en mobil enhet inne i lastutrymmet? Inga problem! Baktill i Express finns ett uttag (12 V) inom smidigt räckhåll.

LED-belysning

LED-belysning är tre gånger mer kraftfull än vanlig belysning. Ljusstyrkan i lastutrymmet förbättras, så att du kan arbeta under bästa tänkbara förhållanden dag som natt. förbrukning blandad körning: 5,1 l/100 km & CO2-utsläpp 133 g/km (WLTP). Care Pro service- & reparationsavtal, månadskostnaden gäller vid 36 mån & totalt 5000 mil. *erbjudandet gäller utvalda versioner t.o.m. 19/5 2024 eller så långt lagret räcker. lokala avvikelser kan förekomma. pris är exklusive moms.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Renault Express

179 900 kr 212 500 kr
Exkl. moms