Övrig info

Den rymliga och eleganta fritidsbilen

Renault Kangoo Family är en mångsidig och funktionell familjebil med omsorgsfullt utförd finish för bästa komfort, nöje och bekvämlighet. Inne i bilen förenar den omsorgsfullt utförda finishen och omdesignade instrumentpanelen – med 15 förvaringsutrymmen (49 liter) – komfort, nöje och bekvämlighet. Med dynamiska linjer, LED C-Shape-ljussignatur och 17-tumsfälgar förnyar Kangoo Family sin ikoniska profil.

Blue DCI 95

Renaults nya diesel- och bensinmotorer, som är anpassade till den nya EURO6 DFULL-standarden, förenar bränsleeffektivitet, prestanda och lägre driftkostnader. Den nya generationens motorer ger bättre kontroll över bränsleförbrukningen, vilket ytterligare förbättras av eco-läget.

Mångsidig och dynamisk körupplevelse

Turbomotorn förenar effektivitet och körglädje med sitt imponerande vridmoment på 240 eller 260 Nm för en dynamisk körupplevelse kombinerat med imponerande bränsleekonomi. Kontakta säljare

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Renault Kangoo

324 000 kr
Inkl. moms