Övrig info

Kia Sportage

En sportig SUV med slank och kraftfull design lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria. Kontakta säljare

Rymlig och mer plats för intryck

Sportage har blivit större. Den luftiga kupén och utökat benutrymme för passagerare ger mer utrymme för en bekvämare resa. Kia Sportage Hybrid har ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten. Dessutom kan ryggstödet fällas 40:20:40. Bra när resan är lång och packningen stor.

Inspirerande körning med avancerad teknik

Helt nya Kia Sportage är en nutida SUV med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect, trådlös laddning och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Kia Connect

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen. Kontakta säljare

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Läs mer om Kia Sportage Hybrid här

Produktfakta Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Hybrid 6,6 l/100 km; CO2-utsläpp 146 g/km enligt körcykeln WLTP.

Kontakta oss

En väg bland berg och skog

Kontakta oss

Tack så mycket för visat intresse, vi återkommer inom kort.
Offert
Boka provkörning

Genom att klicka på "skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och mina rättigheter, läs vår integritetspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke och därmed avregistrera mig från vidare kommunikation.

Kia Sportage Hybrid

Hybrid
402 900 kr
Inkl. moms